Hakkımızda NARSU İÇECEK

NARSU İÇECEK HAKKINDA

MUHTAROĞLU GROUP tarafından 1995 yılında kurulan NARSU İçecek profesyonel gıda ve içecek sanayisi için 4 kıtada 23’ten fazla ülkeye 225 farklı firmaya yıllardır, en sağlıklı ürünleri ve en kaliteli hizmetleri sunmaktadır.

Narsu İçecek üretim tesislerimizde; meyve suları, meyve suyu konsantreleri, meyve püreleri, salça ve soslar üretiyoruz. Günlük 2000+ ton meyve işleme kapasitesi ile geniş bir alanda hizmet sağlıyoruz. Sektörde deneyimli, uzman kadromuz ile müşteri gereksinimlerini karşılayabilmek için 360° çözümler sunuyoruz.

Narsu İçecek olarak pazar trendleri konusunda güncel olmaya özen gösteriyoruz. Etik rekabet bilincine sahip; her türlü inovasyona açık bir kurum kültürüne sahibiz.

Narsu İçecek olarak diğer grup şirketleri gibi Muhtaroğlu Şirketler Grubu’nun misyon ve vizyonuna uygun hareket ediyoruz. Temel hedefimiz uluslararası kalite standartlarına uygun ürün, çözüm ve hizmetler üretmek.

GENEL POLİTİKAMIZ

MİSYONUMUZ

İyi tarım uygulamalarının geliştirilmesine, güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişimin kolaylaşmasına katkıda bulunmak. Yerel üreticilerin sürdürülebilir tarım konusunda bilinçlendirilmesini sağlamak ve uluslararası kalite standartlarına uygun hammaddeler üretmek.

VİZYONUMUZ

Büyük ölçekli, çevresel ve ekonomik açıdan sürdürülebilir bir meyve suyu konsantresi endüstrisi inşa edilmesine katkıda bulunmak. Doğanın ve teknolojinin potansiyelini doğru biçimde kullanan. Çevreye  ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlı ,proaktif çözümler üreten  ve 4. Endüstri Devrimi sonrası dönemde teknolojiyi etkin ve etkili  kullanan üretici firma olmak.

 Firmamızın üst yönetimi, gıda güvenliği ve kalite kültürünün geliştirilmesi için tüm desteğini göstermektedir. Desteğinin kanıtı olarak finans ve insan kaynaklarını temin eder. Tüm helal gıda ve gıda güvenliği kültürü çalışmalarında liderlik faaliyetleri üst yönetimce yerine getirilir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını doğru analiz ederek proaktif çözümler sunmak .

Hammadde tedariğinden son ürün sevkiyatına kadar olan tüm süreçlerde ;ilgili ulusal ve uluslararası güncel mevzuat, tebliğ ve/veya kanunlara, Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği Standartlarına, Helal Gıda üretim koşullarına, sağlık ve hijyen kurallarına uygun ürün üretmek.

Gelişen teknolojinin ve değişen Dünyanın farkında olarak ürünün niteliğini artırmak için gereken ilgili güncel gereksinimleri karşılayacak inovasyonları en hızlı şekilde uygulamak.

Ar-ge proje ve oluşumlarının desteklemek.

Tüm kaynaklarımızı en optimal şekilde kullanmak .

Yaptığımız işin bütünlük gerektirdiğinin farkında olarak; tohum toprağa düştükten nihai ürün tüketiciye ulaşana kadar geçen sürede ;toplumun refahı için, tüm partnerlerimizin gelişimi ve değişimi için katkıda bulunmak.

Tüm çalışanlarımızda kalite bilincini tesis ederek; önce insan sağlığı mottosuyla , helal gıda ve gıda güvenliği yönetimi sistemleri hakkında uzmanlaşmalarını sağlamak .Periyodik olarak gerekli eğitimleri aldırmak.

Tüm çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin yaratıcı inisiyatiflerinin önünü açarak fırsat eşitliği sağlamak ve şirketin hedefleriyle örtüşen bir yapı ortaya koymak.

ÖLÇÜM VE İYİLEŞTİRME

Helal Gıda , Gıda Güvenliği ve Kalite politikalarımızın sürdürülebilirliği için yıllık hedefler ve programlar belirliyoruz. Performans yönetimi, izleme ve değerlendirme gibi aşamaları bu hedefler doğrultusunda iyileştiriyoruz Kalite politikalarımızın etkililik seviyesini bağımsız kuruluşlar tarafından denetletiyoruz. Bu denetimlerde ISO 9001, FSSC 22000, KOSHER, FDA ,Helal Gıda ve Organik Üretim sertifikalarını çerçeve olarak görüyoruz.

HELAL GIDA POLİTİKASI

Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği sistemlerini ve Helal Gıda gerekliliklerini uygulayarak ve etkinliğini sürekli iyileştirerek,

Helal Gıda riski oluşturabilecek tüm durumların bertaraf edilmesini sağlayarak,

İyi üretim, iyi hijyen uygulamaları ve uygun çevre şartlarını sağlayarak,

Tüm kişilere, kuruluşlara etik ilkeler çerçevesinde eşit mesafede durarak,

Tedarikçilerimizden tüketicilerimize kadar olan tüm süreçlerimizi sürekli gözden geçirerek,

OIC/SMIIC 1 Helal Gıdalar İçin Genel Kurallar Standardına ve İslami şartlara uyarak,

Müşteri odaklı çalışma bilinci ile, ulusal ve uluslararası mevzuatlara uygun, yüksek kaliteli ve güvenilir ürünleri gelişmiş teknolojileri kullanarak üretmektir.

SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI

Sosyal sorumluluk kapsamında insan kaynakları, çevre, iş sağlığı ve güvenliği, adil çalışma uygulamalarında yasal gerekliliklere uyulacağını, topluluk girişimi ve gelişmesinin sağlanacağını,

Sosyal Sorumluluğunun öneminin farkında olup ve yasal gerekliliklere uyulacağını,

Etik davranışın destekleneceğini, tüm işletmede sosyal sorumluluk bilincinin uygulamaya alınacağını, Bu konuda gerekli kaynakların sağlanacağını,

Sosyal sorumluluk sistemine ait ilkeler doğrultusunda; hesap verebilirlik, şeffaflık, etik davranış, tarafların çıkarlarına saygı, hukuk kurallarına saygı, uluslararası davranış normlarına saygı, insan haklarına saygı prensiplerine uymayı,

Herkes, sendika kurma ve sendikalara katılma özgürlüğüne sahiptir. Zorla çalıştırmamayı, Çalışanlara adil ve hakkaniyetli bir ücret ödemeyi,

Taahhüt ederiz.

Enerji Politikası

İklim değişikliği etkilerini azaltmaya yönelik enerji verimliliği projelerinin geliştirilmesi,

Kuruluşumuzda enerji kullanımı ve tüketimi performansında EnYS’ i sürekli iyileşme sağlamak,

Enerjiyle ilgili yasal şartları ve diğer yükümlülükleri uymayı,

Tüm süreçlerimizde enerji performansının iyileştirilmesini dikkate alan faaliyetlerde bulunmak,

Enerji performansını etkileyen verimli ürün ve hizmetleri etkin şekilde tedarik edip kullanmak,

Tüm süreçlerimizde enerji ve doğal kaynakların verimli kullanılması konusunda çalışanların ve toplumun bilincinin artırılmasını,

Amaçların ve enerji hedeflerinin oluşturulması ve gerçekleştirilmesi için gereken bilgi ve kaynakları sağlamayı,

Taahhüt ederiz.

SERTİFİKALARIMIZ

yatay_sertifika_samran.png
yatay_sertifika_mehves.png
yatay_sertifika_fruitstar.png
dikey_sertifika_iq_net.png
kosher.jpg
FSSC22000.jpg
iso9001.jpg